Twee personen overleden na een schietpartij aan de Edisonstraat in Zoetermeer

dinsdag 25 april 2017 12:08

Zoetermeer – Dinsdagmorgen omstreeks 11.30 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Edisonstraat in Zoetermeer.

Bij de schietpartij raakte twee personen ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar deze hulp mocht niet meer baten. De twee slachtoffers zijn aan hun verwondingen overleden. Vanwege de ernst van de situatie, werd ook de traumahelikopter opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren.

De exacte toedracht van de schietpartij is niet bekend, de recherche doet onderzoek. De politie heeft meteen een klopjacht geopend naar de daders van de schietpartij. Voor zover bekend zijn de daders nog niet gepakt.

https://twitter.com/regio15/status/856811287250075648

https://twitter.com/regio15/status/856806273127518209

 

0 reacties

Twee personen overleden na een schietpartij aan de Edisonstraat in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Dinsdagmorgen omstreeks 11.30 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Edisonstraat in Zoetermeer.

Bij de schietpartij raakte twee personen ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar deze hulp mocht niet meer baten. De twee slachtoffers zijn aan hun verwondingen overleden. Vanwege de ernst van de situatie, werd ook de traumahelikopter opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren.

De exacte toedracht van de schietpartij is niet bekend, de recherche doet onderzoek. De politie heeft meteen een klopjacht geopend naar de daders van de schietpartij. Voor zover bekend zijn de daders nog niet gepakt.

https://twitter.com/regio15/status/856811287250075648

https://twitter.com/regio15/status/856806273127518209

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!