Zeer grote brand bij een Autobedrijf aan de Nijverheidsstraat in Oldenzaal

Date:

Deel bericht:

Oldenzaal – Woensdagmiddag 26 april omstreeks 14.45 uur is er een brand uitgebroken in autobedrijf Wolthuis op de Nijverheidsstraat in Oldenzaal.

De brandweer kwam al snel met groot materieel ter plaatse. Zij zijn met man en macht bezig om de brand te blussen. Vanwege de omvang van de brand, heeft de brandweer de brand opgeschaald naar een ‘zeer grote brand’. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling, deze is in de wijde omgeving te zien. De brandweer waarschuwt mensen die een pand in de omgeving hebben, om hun ramen en deuren te sluiten en ventilatiesystemen uit te zetten.

- Advertisement -

Omstanders zouden explosies hebben gehoord. Het is onbekend of er personen in het pand zijn. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd