Flinke rookontwikkeling bij een woningbrand aan de Tweebosstraat in Rotterdam

zondag 30 april 2017 02:57

Rotterdam – Zaterdagavond omstreeks 23.25 uur is er een brand uitgebroken in een woning aan de Tweebosstraat in Rotterdam.

De brandweer is bezig met het blussen van de brand. Vanwege de omvang van de brand, heeft de brandweer de brand opgeschaald naar een ‘middelbrand’. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft enkele sloopwerkzaamheden moeten verrichten om de rook uit het pand te laten komen.

De brand is ontstaan op de 2e en 3e etage van de woning. Wat er in de brand heeft gestaan is nog onbekend. De rookontwikkeling kwam voornamelijk uit het dak van de woning. De woning liep veel schade op door de brand, Stichting Salvage houdt zich bezig met de opname van de schade en de zorg voor de eventuele bewoners.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand.

 

0 reacties

Flinke rookontwikkeling bij een woningbrand aan de Tweebosstraat in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagavond omstreeks 23.25 uur is er een brand uitgebroken in een woning aan de Tweebosstraat in Rotterdam.

De brandweer is bezig met het blussen van de brand. Vanwege de omvang van de brand, heeft de brandweer de brand opgeschaald naar een ‘middelbrand’. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft enkele sloopwerkzaamheden moeten verrichten om de rook uit het pand te laten komen.

De brand is ontstaan op de 2e en 3e etage van de woning. Wat er in de brand heeft gestaan is nog onbekend. De rookontwikkeling kwam voornamelijk uit het dak van de woning. De woning liep veel schade op door de brand, Stichting Salvage houdt zich bezig met de opname van de schade en de zorg voor de eventuele bewoners.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!