Dode na schietpartij Dynamostraat Rotterdam

woensdag 3 mei 2017 19:14

Rotterdam – De man die woensdagmiddag werd gedumpt voor het Ikazia Ziekenhuis is overleden. De 24-jarige Rotterdam werd mogelijk in de Dynamostraat neergeschoten en vervolgens met een auto naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd hij voor de ingang gedumpt waarna de auto hard weg reed.

Ziekenhuispersoneel heeft nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. De politie in de omgeving van het ziekenhuis vier verdachten aan. Het gaat om de inzittenden van de auto waarmee de man naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie heeft vervolgens een onderzoek gestart in de Dynamostraat. Rechercheurs en Forensisch medewerkers brengen het schietincident in kaart. De toedracht van de schietpartij is nog onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na schietpartij Dynamostraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De man die woensdagmiddag werd gedumpt voor het Ikazia Ziekenhuis is overleden. De 24-jarige Rotterdam werd mogelijk in de Dynamostraat neergeschoten en vervolgens met een auto naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd hij voor de ingang gedumpt waarna de auto hard weg reed.

Ziekenhuispersoneel heeft nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. De politie in de omgeving van het ziekenhuis vier verdachten aan. Het gaat om de inzittenden van de auto waarmee de man naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie heeft vervolgens een onderzoek gestart in de Dynamostraat. Rechercheurs en Forensisch medewerkers brengen het schietincident in kaart. De toedracht van de schietpartij is nog onbekend.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!