Forse schade aan restaurant “Het Witte Hof” na felle brand op dak Hoogstraat Haastrecht

Date:

Deel bericht:

Haastrecht – Restaurant  “Het Witte Hof”is donderdag zwaar beschadigd geraakt nadat er brand was ontstaan door werkzaamheden. Een complete zolderverdieping van een gedeelte van het pand is volledig verwoest. Door de brand ontstond er een gat in het dak.

De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. Zij hebben hiervoor onder andere gebruik gemaakt van een ladderwagen om de brand van bovenaf te blussen. Waardoor het dak vlam heeft gevat is niet bekend. De schade aan het pand is groot. Het is niet bekend of de rest van het restaurant gebruikt kan worden.

- Advertisement -

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd