Nog drie slachtoffers in het ziekenhuis na zuurlek IJsselland

vrijdag 5 mei 2017 13:28

Capelle aan den IJssel – Na het zuurlek van gisteren liggen er nog drie mensen in het IJsselland Ziekenhuis, met hen van gaat het erg slecht. Donderdagochtend stond er een jerrycan met ontsmettingsmiddel Perazijnzuur open. Het gevaarlijke stof kwam vrij, hierdoor hadden zeventien mensen last van ademhalingsproblemen.

De politie kon donderdagmiddag een 25-jarige Gouwenaar aanhouden. Hij zou betrokken zijn bij de zuurlekkage, het gaat om een uitzendkracht van het ziekenhuis. Het ziekenhuis was door de lekkage bijna de gehele dag afgesloten voor bezoekers en nieuwe patiënten. Intern moesten er een aantal afdelingen worden ontruimd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nog drie slachtoffers in het ziekenhuis na zuurlek IJsselland
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Na het zuurlek van gisteren liggen er nog drie mensen in het IJsselland Ziekenhuis, met hen van gaat het erg slecht. Donderdagochtend stond er een jerrycan met ontsmettingsmiddel Perazijnzuur open. Het gevaarlijke stof kwam vrij, hierdoor hadden zeventien mensen last van ademhalingsproblemen.

De politie kon donderdagmiddag een 25-jarige Gouwenaar aanhouden. Hij zou betrokken zijn bij de zuurlekkage, het gaat om een uitzendkracht van het ziekenhuis. Het ziekenhuis was door de lekkage bijna de gehele dag afgesloten voor bezoekers en nieuwe patiënten. Intern moesten er een aantal afdelingen worden ontruimd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!