Vader en kinderen uit te water geraakte auto gered Turfmarkt Gouda

vrijdag 5 mei 2017 18:39

Gouda – Een vader en twee kinderen zijn vrijdagmiddag door omstanders uit hun te water geraakte auto gered. De vader maakte vermoedelijk een schakelfout en reed de gracht langs de Turfmarkt in. Alerte omstanders haalden direct het drietal uit het water. Bewoners vingen de drie vervolgens in huis op.

De auto ging al snel bijna kopje onder. Hulpverleners hebben de drie nagekeken maar naast wat schrik blijkt er niemand gewond te zijn geraakt. De auto is door een berger uit de gracht gehaald, deze zal als verloren moeten worden beschouwd.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vader en kinderen uit te water geraakte auto gered Turfmarkt Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een vader en twee kinderen zijn vrijdagmiddag door omstanders uit hun te water geraakte auto gered. De vader maakte vermoedelijk een schakelfout en reed de gracht langs de Turfmarkt in. Alerte omstanders haalden direct het drietal uit het water. Bewoners vingen de drie vervolgens in huis op.

De auto ging al snel bijna kopje onder. Hulpverleners hebben de drie nagekeken maar naast wat schrik blijkt er niemand gewond te zijn geraakt. De auto is door een berger uit de gracht gehaald, deze zal als verloren moeten worden beschouwd.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!