Dit zijn de echte Feyenoord Supporters

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Het had een waanzinnige zondagmiddag moeten worden, Feyenoord had de mogelijk om sinds 18 jaar weer landskampioen te kunnen worden. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste echte trouwe supporters al op de Coolsingel om een goed plekkie te bemachtigen. Ook naar het Excelsior stadion waren supporters al vroeg onderweg. De sfeer was perfect en eigenlijk hoefde Feyenoord alleen nog maar te winnen. Helaas gebeurde dat laatste niet.

Waar de echte fans, huilend of stevig balend op hun stoeltje zaten om vervolgens langzaam weg te gaan bleek er weer een groot aantal relschoppers (zogenaamde supporters) zich weer eens van hun slechtste kans te laten zien. Onze fotograaf ging echter naar de Coolsingel waar het voornamelijk in het begin al meer dan gezellig was, en fotografeerde daar de echte Feyenoord Supporters.

- Advertisement -

Vaders met zoons en dochters, vrienden en familie gingen naar de Coolsingel om er een gezellig feestje van te maken. Zie hieronder de reportage.

Maar het verlies van Feyenoord had ook een keerzijde. Relschoppers, de zogenaamde supporters zochten de confrontatie met de politie op. Ze daagden de Mobiele Eenheid uit om te vechten, zo gooiden ze onder andere met glazen bier en straatmateriaal naar de agenten. De politie heeft vervolgens zeker 100 personen aangehouden. Deze worden opgepakt en zullen worden voorgeleid aan een officier van justitie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...