Dit zijn de echte Feyenoord Supporters

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Het had een waanzinnige zondagmiddag moeten worden, Feyenoord had de mogelijk om sinds 18 jaar weer landskampioen te kunnen worden. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste echte trouwe supporters al op de Coolsingel om een goed plekkie te bemachtigen. Ook naar het Excelsior stadion waren supporters al vroeg onderweg. De sfeer was perfect en eigenlijk hoefde Feyenoord alleen nog maar te winnen. Helaas gebeurde dat laatste niet.

Waar de echte fans, huilend of stevig balend op hun stoeltje zaten om vervolgens langzaam weg te gaan bleek er weer een groot aantal relschoppers (zogenaamde supporters) zich weer eens van hun slechtste kans te laten zien. Onze fotograaf ging echter naar de Coolsingel waar het voornamelijk in het begin al meer dan gezellig was, en fotografeerde daar de echte Feyenoord Supporters.

- Advertisement -

Vaders met zoons en dochters, vrienden en familie gingen naar de Coolsingel om er een gezellig feestje van te maken. Zie hieronder de reportage.

Maar het verlies van Feyenoord had ook een keerzijde. Relschoppers, de zogenaamde supporters zochten de confrontatie met de politie op. Ze daagden de Mobiele Eenheid uit om te vechten, zo gooiden ze onder andere met glazen bier en straatmateriaal naar de agenten. De politie heeft vervolgens zeker 100 personen aangehouden. Deze worden opgepakt en zullen worden voorgeleid aan een officier van justitie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....