Dit zijn de echte Feyenoord Supporters

zondag 7 mei 2017 23:04

ROTTERDAM – Het had een waanzinnige zondagmiddag moeten worden, Feyenoord had de mogelijk om sinds 18 jaar weer landskampioen te kunnen worden. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste echte trouwe supporters al op de Coolsingel om een goed plekkie te bemachtigen. Ook naar het Excelsior stadion waren supporters al vroeg onderweg. De sfeer was perfect en eigenlijk hoefde Feyenoord alleen nog maar te winnen. Helaas gebeurde dat laatste niet.

Waar de echte fans, huilend of stevig balend op hun stoeltje zaten om vervolgens langzaam weg te gaan bleek er weer een groot aantal relschoppers (zogenaamde supporters) zich weer eens van hun slechtste kans te laten zien. Onze fotograaf ging echter naar de Coolsingel waar het voornamelijk in het begin al meer dan gezellig was, en fotografeerde daar de echte Feyenoord Supporters.

Vaders met zoons en dochters, vrienden en familie gingen naar de Coolsingel om er een gezellig feestje van te maken. Zie hieronder de reportage.

Maar het verlies van Feyenoord had ook een keerzijde. Relschoppers, de zogenaamde supporters zochten de confrontatie met de politie op. Ze daagden de Mobiele Eenheid uit om te vechten, zo gooiden ze onder andere met glazen bier en straatmateriaal naar de agenten. De politie heeft vervolgens zeker 100 personen aangehouden. Deze worden opgepakt en zullen worden voorgeleid aan een officier van justitie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dit zijn de echte Feyenoord Supporters
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Het had een waanzinnige zondagmiddag moeten worden, Feyenoord had de mogelijk om sinds 18 jaar weer landskampioen te kunnen worden. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste echte trouwe supporters al op de Coolsingel om een goed plekkie te bemachtigen. Ook naar het Excelsior stadion waren supporters al vroeg onderweg. De sfeer was perfect en eigenlijk hoefde Feyenoord alleen nog maar te winnen. Helaas gebeurde dat laatste niet.

Waar de echte fans, huilend of stevig balend op hun stoeltje zaten om vervolgens langzaam weg te gaan bleek er weer een groot aantal relschoppers (zogenaamde supporters) zich weer eens van hun slechtste kans te laten zien. Onze fotograaf ging echter naar de Coolsingel waar het voornamelijk in het begin al meer dan gezellig was, en fotografeerde daar de echte Feyenoord Supporters.

Vaders met zoons en dochters, vrienden en familie gingen naar de Coolsingel om er een gezellig feestje van te maken. Zie hieronder de reportage.

Maar het verlies van Feyenoord had ook een keerzijde. Relschoppers, de zogenaamde supporters zochten de confrontatie met de politie op. Ze daagden de Mobiele Eenheid uit om te vechten, zo gooiden ze onder andere met glazen bier en straatmateriaal naar de agenten. De politie heeft vervolgens zeker 100 personen aangehouden. Deze worden opgepakt en zullen worden voorgeleid aan een officier van justitie.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!