Woningoverval Boomkensdiep Capelle aan den IJssel, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Twee overvallers belden op dinsdag 25 april midden in de nacht aan bij een woning aan de Boomkensdiep en drongen vervolgens de woning binnen. Zij gingen er met een portemonnee en een fiets vandoor. De politie zoekt getuigen.

De bewoner lag rustig te slapen toen er om 02.30 uur werd aangebeld. Het bellen bleef aan en de bewoner opende voorzichtig de deur. Meteen werd hij naar binnen geduwd door twee mannen.  De twee overvallers gingen er met de fiets en de portemonnee van het slachtoffer vandoor.

- Advertisement -

 

Politie zoekt getuigen

Rechercheurs spreken graag met getuigen die de twee overvallers hebben gezien. Wie heeft ze voor of na de overval in de omgeving van de Boomkensdiep gezien? Of wie weet meer over de overval? Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Of gebruik onderstaand tipformulier.

Via:  politie.nl

- Advertisement -

Gerelateerd