Treinverkeer gestremd tussen Gouda en Rotterdam door blikseminslag

vrijdag 12 mei 2017 19:34

Rotterdam – Het treinverkeer tussen Rotterdam en Gouda is vrijdagavond gestremd. Tijdens een onweersbui sloeg de bliksem in de hoogspanningsleiding waardoor er brand ontstond. De brandweer die een straat verderop aan de Metaalhof zit werd vrijwel direct gealarmeerd.

Hoe groot de schade is, is nog onbekend. Bij station Capelle-Schollevaar staat een trein stil. De brandweer bekijkt nu samen met prorail of het treinverkeer kan worden hervat. De inslag vond plaats tussen de stations Rotterdam-Alexander en Rotterdam-Noord.

 

Foto : Mike Ollefers

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Treinverkeer gestremd tussen Gouda en Rotterdam door blikseminslag
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het treinverkeer tussen Rotterdam en Gouda is vrijdagavond gestremd. Tijdens een onweersbui sloeg de bliksem in de hoogspanningsleiding waardoor er brand ontstond. De brandweer die een straat verderop aan de Metaalhof zit werd vrijwel direct gealarmeerd.

Hoe groot de schade is, is nog onbekend. Bij station Capelle-Schollevaar staat een trein stil. De brandweer bekijkt nu samen met prorail of het treinverkeer kan worden hervat. De inslag vond plaats tussen de stations Rotterdam-Alexander en Rotterdam-Noord.

 

Foto : Mike Ollefers

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!