Ongeveer 140.000 fans onthalen kampioen Feyenoord op balkon van Stadhuis Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Tussen de 130.000 en 150.000 supporters hebben maandagmorgen hun voetbalclub Feyenoord feestelijk onthaald toen zij het balkon van Rotterdam Stadhuis opkwamen.

Al vroeg in de morgen waren de eerste supporters al aanwezig voor een goede plek voor het stadhuis. Uiteindelijk gaf de politie rond 11 uur en NL Alert uit dat alle plekken in de stad geen bezoekers meer konden ontvangen. Rotterdam was op dat moment vol met supporters.

- Advertisement -

Om 12 uur was het dan zover. Na het prachtige lied van Lee Towers met “Mijn Feyenoord” kwamen als eerste Dirk Kuit en trainer Giovanni van Bronckhorst het balkon op. Zij toonden als eerste de schaal aan het legioen. Het legioen reageerde feestelijk met luid gezang, geklap, veel vlaggen en een hele hoop rook. Vanaf de Coolsingel steeg een grote rookkolom op.

Omstreeks half 1 gingen de spelers het Stadhuis weer in. Veel supporters blijven nog even nafeesten rondom de Coolsingel. De politie spreekt van een feestelijke dag tot nu toe. De coolsingel zelf was rond 1 uur nagenoeg leeg.

Feest in Rotterdam voor landskampioen Feyenoord Rotterdam

Gepostet von 112 Capelle aan den IJssel am Montag, 15. Mai 2017

Foto’s : Aimee Snoek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd