Groep enthousiaste vrijwillige verkeersregelaars Krimpen aan den IJssel zoekt collega’s

dinsdag 16 mei 2017 12:20

Krimpen aan den IJssel – Een groep enthousiaste vrijwillige verkeersregelaars is op zoek naar collega’s in Krimpen aan den IJssel voor diverse evenement in de gemeente. Dat laten ze weten op hun facebookpagina : Vrijwillige verkeersregelaars Krimpen aan den IJssel 

 

Wat doen verkeersregelaars in Krimpen aan den IJssel?

Wij zorgen ervoor dat het verkeer tijdens evenementen waaronder de avondvierdaagse, Koningsdag, Dodenherdenking, bloemenmarkt, sinterklaasintocht etc. in goede banen wordt geleidt. Wij staan vrijwillig langs de kant van de weg om de veiligheid te waarborgen.
U bent ons ongetwijfeld wel eens tegen gekomen.

Wat vragen wij?
Vanwege de steeds grotere vraag voor de inzet van verkeersregelaars, zijn wij op zoek naar collega’s, minimum leeftijd 18 jaar. Vindt u het leuk om iets te betekenen voor anderen? Om te zorgen dat het verkeer bij evenementen in goede banen wordt geleidt?

Interesse?
Wilt u zich aanmelden of eerst een keertje meelopen? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met ons via: verkeerky@gmail.com

 

0 reacties

Groep enthousiaste vrijwillige verkeersregelaars Krimpen aan den IJssel zoekt collega’s
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Een groep enthousiaste vrijwillige verkeersregelaars is op zoek naar collega’s in Krimpen aan den IJssel voor diverse evenement in de gemeente. Dat laten ze weten op hun facebookpagina : Vrijwillige verkeersregelaars Krimpen aan den IJssel 

 

Wat doen verkeersregelaars in Krimpen aan den IJssel?

Wij zorgen ervoor dat het verkeer tijdens evenementen waaronder de avondvierdaagse, Koningsdag, Dodenherdenking, bloemenmarkt, sinterklaasintocht etc. in goede banen wordt geleidt. Wij staan vrijwillig langs de kant van de weg om de veiligheid te waarborgen.
U bent ons ongetwijfeld wel eens tegen gekomen.

Wat vragen wij?
Vanwege de steeds grotere vraag voor de inzet van verkeersregelaars, zijn wij op zoek naar collega’s, minimum leeftijd 18 jaar. Vindt u het leuk om iets te betekenen voor anderen? Om te zorgen dat het verkeer bij evenementen in goede banen wordt geleidt?

Interesse?
Wilt u zich aanmelden of eerst een keertje meelopen? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met ons via: verkeerky@gmail.com

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!