Zaterdag 20 mei lentefair kinderboerderij Klaverweide Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Zaterdag 20 mei organiseert de kinderboerderij Klaverweide aan de ’s Gravenweg van 11.00 uur tot 15.30 uur voor het eerst een lentefair!

De kinderboerderij zal vol staan met kraampjes, kunnen de kinderen zich laten schminken, springen op het springkussen, een fruitslinger maken en zijn er leuke demonstraties te zien met o.a. eenden drijven en grondwerk met pony’s.

- Advertisement -

De kraampjes worden bemand door diverse ondernemers uit Capelle en omgeving. Zo kun je weer een heerlijke pannenkoek kopen, genieten van heerlijke ambachtelijke producten van de Vitaminefiets, heerlijke paling van de palingroker of proef o.a. heerlijke cupcakes bij Angela’s bakprojecten. Ook zijn er een kraampjes met kinderkleding, bijtsieraden, windlichten, brocante woondecoratie en meubels en worden er spijkerbroeken omgebouwd tot iets nieuws!

En dit jaar is er een spectaculaire actie: raad jij het aantal, dan win jij misschien wel de fotoshoot van Evelien Kruis Fotografie.
Een strippenkaart voor de kinderen om overal aan mee te doen kost slechts 3 euro, een bekertje limonade inbegrepen. Opgeven voor deze gezellig middag is niet nodig.

Drukke paasactiviteiten kinderboerderij Klaverweide S’ Gravenweg Capelle aan den IJssel

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...

Gevallen telefoon doet hulpdiensten uitrukken voor ongeluk

Capelle aan den IJssel - De politie en een ambulance zijn rond middernacht met spoed uitgerukt voor een...

Ambulance met spoed botst achterop auto Capelseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een ambulance welke op spoed met weg was naar een incident is zondagmiddag...