Feyenoord trainer Giovanni van Bronckhorst 22 mei gehuldigd in Krimpen aan den IJssel

woensdag 17 mei 2017 11:18

Krimpen aan den IJssel – Op maandag 22 mei wordt Krimpenaar Giovanni van Bronckhorst gehuldigd omdat hij landskampioenschap is geworden met Feyenoord. Het gemeentebestuur is trots op deze sportieve inwoner die een grote bijdrage heeft geleverd aan deze sportprestatie.

De huldiging vindt plaats op het bordes voor het raadhuis van 16.30 tot 17.00 uur.

Wilt u komen kijken? Kom dan als het mogelijk is op de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Parkeren is beperkt mogelijk op het Raadhuisplein. Komt u toch met de auto, dan adviseren we u om te parkeren op het evenemententerrein bij De Tuyter.

Sluiting raadhuis voor publiek
Vanwege de huldiging van Giovanni van Bronckhorst is het raadhuis op 22 mei vanaf 16.00 tot 18.00 uur gesloten voor publiek.

Wegafsluitingen
Om de veiligheid van bezoekers te garanderen, geldt er een wegafsluiting en een parkeerverbod op het Raadshuisplein op maandag 22 mei. Het gaat om het weggedeelte tussen de Weteringsingel en het Raadhuisplein (vanaf oude postkantoor tot Supermarkt Dirk én het gedeelte voor de raadzaal tot aan de fietsbrug langs de Rabobank). Op maandag 22 mei is het bovengenoemde gedeelte van het Raadhuisplein van 15.30 uur tot 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook geldt op 22 mei op dit weggedeelte een parkeerverbod van 12.00 tot 18.00 uur.

 

Archief foto’s : Jeroen van Zomeren ( huldiging Giovanni van Bronckhorst in 2010 WK Zuid Afrika )

 

 

0 reacties

Feyenoord trainer Giovanni van Bronckhorst 22 mei gehuldigd in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Op maandag 22 mei wordt Krimpenaar Giovanni van Bronckhorst gehuldigd omdat hij landskampioenschap is geworden met Feyenoord. Het gemeentebestuur is trots op deze sportieve inwoner die een grote bijdrage heeft geleverd aan deze sportprestatie.

De huldiging vindt plaats op het bordes voor het raadhuis van 16.30 tot 17.00 uur.

Wilt u komen kijken? Kom dan als het mogelijk is op de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Parkeren is beperkt mogelijk op het Raadhuisplein. Komt u toch met de auto, dan adviseren we u om te parkeren op het evenemententerrein bij De Tuyter.

Sluiting raadhuis voor publiek
Vanwege de huldiging van Giovanni van Bronckhorst is het raadhuis op 22 mei vanaf 16.00 tot 18.00 uur gesloten voor publiek.

Wegafsluitingen
Om de veiligheid van bezoekers te garanderen, geldt er een wegafsluiting en een parkeerverbod op het Raadshuisplein op maandag 22 mei. Het gaat om het weggedeelte tussen de Weteringsingel en het Raadhuisplein (vanaf oude postkantoor tot Supermarkt Dirk én het gedeelte voor de raadzaal tot aan de fietsbrug langs de Rabobank). Op maandag 22 mei is het bovengenoemde gedeelte van het Raadhuisplein van 15.30 uur tot 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook geldt op 22 mei op dit weggedeelte een parkeerverbod van 12.00 tot 18.00 uur.

 

Archief foto’s : Jeroen van Zomeren ( huldiging Giovanni van Bronckhorst in 2010 WK Zuid Afrika )

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!