Gebouw van scouting uitgebrand Sweelincksingel Schiedam

donderdag 18 mei 2017 08:21

Schiedam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft en een forse brand gewoed in het gebouw van de scouting aan de Sweelincksingel. Het pand moet als verloren worden beschouwd. De brandweer is omstreeks 3.30 uur ontstaan. De eerste melding werd gemaakt op de Zwanensingel, dit was echter aan de andere kant van de snelweg. De brandweer moest daardoor een flink stuk omrijden.

Bij aankomst stond het gehele pand in de brand. De brandweer heeft zich vervolgens geconcentreerd op het nat houden van omliggende percelen. Hierdoor hebben zij overslag naar een boerderij weten te voorkomen. Omstreeks 5.30 uur was de brand onder controle. Waardoor de brand is ontstaan zal worden onderzocht door de politie en brandweer.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebouw van scouting uitgebrand Sweelincksingel Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft en een forse brand gewoed in het gebouw van de scouting aan de Sweelincksingel. Het pand moet als verloren worden beschouwd. De brandweer is omstreeks 3.30 uur ontstaan. De eerste melding werd gemaakt op de Zwanensingel, dit was echter aan de andere kant van de snelweg. De brandweer moest daardoor een flink stuk omrijden.

Bij aankomst stond het gehele pand in de brand. De brandweer heeft zich vervolgens geconcentreerd op het nat houden van omliggende percelen. Hierdoor hebben zij overslag naar een boerderij weten te voorkomen. Omstreeks 5.30 uur was de brand onder controle. Waardoor de brand is ontstaan zal worden onderzocht door de politie en brandweer.

 

 

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!