Familiedrama in woning Peellandstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een woning aan de Peellandstraat in Beverwaard heeft vanmorgen omstreeks 08.30 uur een familiedrama plaatsgevonden. Een man zou volgens de politie in de woning zichzelf geprobeerd hebben van het leven te beroven. Daarnaast bleek ook een vrouw zwaargewond en hun dochter lichtgewond te zijn geraakt.

De vrouw en de man zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen van de twee volwassen is onbekend, de verwondingen van hun dochter zijn niet ernstig. De politie is inmiddels in de woning een forensisch onderzoek gestart. Zo hopen zo duidelijk te krijgen wat de toedracht van het incident is.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd