Familiedrama in woning Peellandstraat Rotterdam

vrijdag 19 mei 2017 11:34

Rotterdam – In een woning aan de Peellandstraat in Beverwaard heeft vanmorgen omstreeks 08.30 uur een familiedrama plaatsgevonden. Een man zou volgens de politie in de woning zichzelf geprobeerd hebben van het leven te beroven. Daarnaast bleek ook een vrouw zwaargewond en hun dochter lichtgewond te zijn geraakt.

De vrouw en de man zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen van de twee volwassen is onbekend, de verwondingen van hun dochter zijn niet ernstig. De politie is inmiddels in de woning een forensisch onderzoek gestart. Zo hopen zo duidelijk te krijgen wat de toedracht van het incident is.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Familiedrama in woning Peellandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Peellandstraat in Beverwaard heeft vanmorgen omstreeks 08.30 uur een familiedrama plaatsgevonden. Een man zou volgens de politie in de woning zichzelf geprobeerd hebben van het leven te beroven. Daarnaast bleek ook een vrouw zwaargewond en hun dochter lichtgewond te zijn geraakt.

De vrouw en de man zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen van de twee volwassen is onbekend, de verwondingen van hun dochter zijn niet ernstig. De politie is inmiddels in de woning een forensisch onderzoek gestart. Zo hopen zo duidelijk te krijgen wat de toedracht van het incident is.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!