Handhavers en agenten geven voorlichting over Babbeltrucs Capelle-Schollevaar

vrijdag 19 mei 2017 22:14

Capelle aan den IJssel – Wijkhandhavers en wijkagenten hebben afgelopen woensdag bezoekers van winkelcentrum De scholver voorzien van voorlichting over babbeltrucs. De actie en eveneens samen met HTV studenten van het Albeda College.

Bezoekers van het winkelcentrum rennen informeert over het feit dat een babbeltruc gebruikt kan worden om mensen op slinkse wijze op te lichten. Vooral oudere mensen zijn vaker slachtoffer van een malafide babbeltruc.

Foto : Handhaving Capelle

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhavers en agenten geven voorlichting over Babbeltrucs Capelle-Schollevaar
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Wijkhandhavers en wijkagenten hebben afgelopen woensdag bezoekers van winkelcentrum De scholver voorzien van voorlichting over babbeltrucs. De actie en eveneens samen met HTV studenten van het Albeda College.

Bezoekers van het winkelcentrum rennen informeert over het feit dat een babbeltruc gebruikt kan worden om mensen op slinkse wijze op te lichten. Vooral oudere mensen zijn vaker slachtoffer van een malafide babbeltruc.

Foto : Handhaving Capelle

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!