Kind ernstig gewond na val in water Schaardijk Capelle aan den IJssel

donderdag 25 mei 2017 13:43

Capelle aan den IJssel – Een jong kind is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat deze op de Schaardijk bij het Zalmhuis te water is geraakt. Hulpverleners hadden het kind snel gevonden en zijn direct gestart met de reanimatie.

Het jonge slachtoffertje is vervolgens met een spoedtransport naar het Sophia kinderziekenhuis gebracht. De toestand van het slachtoffer is kritiek te noemen. Waardoor het kind te water raakte is ons op dit moment nog onbekend..

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind ernstig gewond na val in water Schaardijk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een jong kind is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat deze op de Schaardijk bij het Zalmhuis te water is geraakt. Hulpverleners hadden het kind snel gevonden en zijn direct gestart met de reanimatie.

Het jonge slachtoffertje is vervolgens met een spoedtransport naar het Sophia kinderziekenhuis gebracht. De toestand van het slachtoffer is kritiek te noemen. Waardoor het kind te water raakte is ons op dit moment nog onbekend..

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!