Nieuwe PRO24/7 video, politie op zoek naar vermist kind in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Je kindje ergens kwijt raken. Waar je jouw kind net nog vrolijk zag spelen, is hij of zij in een fractie van een seconde even aan je aandacht ontsnapt. Hoewel je hem of haar de hele tijd nog nauwlettend in de gaten hield, was die ene tel toch genoeg om even afgeleid te zijn. Meteen slaat je hart op hol. Waar kan hij of zij zo snel gebleven zijn? Terwijl je alle kanten oprent om te gaan zoeken, schieten verschillende doemscenario’s door je hoofd. Heeft iemand hem of haar meegenomen? Is hij in het water gevallen? Waar kan hij gebleven zijn? Nadat een snelle zoektocht niets oplevert, slaat de paniek pas echt toe. Je informeert bij de buren, belt moeders van vriendjes of vriendinnetjes, maar het levert niets op. De hoogste tijd om 112 te bellen en de politie om hulp te vragen. Jaarlijks bellen duizenden mensen de politie voor een vermissing.
Zo ook de moeder van het 6-jarige jongetje in deze PRO247 video. Tijdens de bijna vier uur durende zoektocht naar dit kleine ventje wordt alles uit de kast getrokken. Collega’s van het district zoeken met de fiets, de scooter, de motor en de auto. Maar ook paarden, de politiehelikopter en een vaartuig van de Zeehavenpolitie zoeken systematisch de gemeente af. Met elke minuut die verstrijkt, wordt de vrees van vader en moeder groter. Hoe dit afloopt zie je in de video.

De publicatiedatum van deze video is niet toevallig. Vandaag, donderdag 25 mei 2017, is het de Internationale dag van het vermiste kind. Op deze dag wordt er wereldwijd stilgestaan bij vermiste en ontvoerde kinderen. Ook in Nederland zijn nog altijd tientallen kinderen en volwassenen vermist. Om extra aandacht te vragen voor langdurig vermisten is het deze maand Mis je Mei maand. Bekijk alle vermiste personen op onze website: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...

Brand in appartement op 48e verdieping Zalmhaventoren Rotterdam

Rotterdam - In een appartement van de Zalmhaventoren in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De...

Kogelgaten aangetroffen in ruiten van woning Port-Saidstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Port-Saidstraat in Rotterdam is zaterdagochtend rond 11.45 uur een woning beschoten. In twee ramen...