Nieuwe PRO24/7 video, politie op zoek naar vermist kind in Capelle aan den IJssel

donderdag 25 mei 2017 11:39

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Je kindje ergens kwijt raken. Waar je jouw kind net nog vrolijk zag spelen, is hij of zij in een fractie van een seconde even aan je aandacht ontsnapt. Hoewel je hem of haar de hele tijd nog nauwlettend in de gaten hield, was die ene tel toch genoeg om even afgeleid te zijn. Meteen slaat je hart op hol. Waar kan hij of zij zo snel gebleven zijn? Terwijl je alle kanten oprent om te gaan zoeken, schieten verschillende doemscenario’s door je hoofd. Heeft iemand hem of haar meegenomen? Is hij in het water gevallen? Waar kan hij gebleven zijn? Nadat een snelle zoektocht niets oplevert, slaat de paniek pas echt toe. Je informeert bij de buren, belt moeders van vriendjes of vriendinnetjes, maar het levert niets op. De hoogste tijd om 112 te bellen en de politie om hulp te vragen. Jaarlijks bellen duizenden mensen de politie voor een vermissing.
Zo ook de moeder van het 6-jarige jongetje in deze PRO247 video. Tijdens de bijna vier uur durende zoektocht naar dit kleine ventje wordt alles uit de kast getrokken. Collega’s van het district zoeken met de fiets, de scooter, de motor en de auto. Maar ook paarden, de politiehelikopter en een vaartuig van de Zeehavenpolitie zoeken systematisch de gemeente af. Met elke minuut die verstrijkt, wordt de vrees van vader en moeder groter. Hoe dit afloopt zie je in de video.

De publicatiedatum van deze video is niet toevallig. Vandaag, donderdag 25 mei 2017, is het de Internationale dag van het vermiste kind. Op deze dag wordt er wereldwijd stilgestaan bij vermiste en ontvoerde kinderen. Ook in Nederland zijn nog altijd tientallen kinderen en volwassenen vermist. Om extra aandacht te vragen voor langdurig vermisten is het deze maand Mis je Mei maand. Bekijk alle vermiste personen op onze website: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist

https://youtube.com/watch?v=8Fa37ThWeds

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nieuwe PRO24/7 video, politie op zoek naar vermist kind in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Je kindje ergens kwijt raken. Waar je jouw kind net nog vrolijk zag spelen, is hij of zij in een fractie van een seconde even aan je aandacht ontsnapt. Hoewel je hem of haar de hele tijd nog nauwlettend in de gaten hield, was die ene tel toch genoeg om even afgeleid te zijn. Meteen slaat je hart op hol. Waar kan hij of zij zo snel gebleven zijn? Terwijl je alle kanten oprent om te gaan zoeken, schieten verschillende doemscenario’s door je hoofd. Heeft iemand hem of haar meegenomen? Is hij in het water gevallen? Waar kan hij gebleven zijn? Nadat een snelle zoektocht niets oplevert, slaat de paniek pas echt toe. Je informeert bij de buren, belt moeders van vriendjes of vriendinnetjes, maar het levert niets op. De hoogste tijd om 112 te bellen en de politie om hulp te vragen. Jaarlijks bellen duizenden mensen de politie voor een vermissing.
Zo ook de moeder van het 6-jarige jongetje in deze PRO247 video. Tijdens de bijna vier uur durende zoektocht naar dit kleine ventje wordt alles uit de kast getrokken. Collega’s van het district zoeken met de fiets, de scooter, de motor en de auto. Maar ook paarden, de politiehelikopter en een vaartuig van de Zeehavenpolitie zoeken systematisch de gemeente af. Met elke minuut die verstrijkt, wordt de vrees van vader en moeder groter. Hoe dit afloopt zie je in de video.

De publicatiedatum van deze video is niet toevallig. Vandaag, donderdag 25 mei 2017, is het de Internationale dag van het vermiste kind. Op deze dag wordt er wereldwijd stilgestaan bij vermiste en ontvoerde kinderen. Ook in Nederland zijn nog altijd tientallen kinderen en volwassenen vermist. Om extra aandacht te vragen voor langdurig vermisten is het deze maand Mis je Mei maand. Bekijk alle vermiste personen op onze website: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist

https://youtube.com/watch?v=8Fa37ThWeds

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!