woensdag, juli 28, 2021
17.5 C
Rotterdam
woensdag 28 juli 2021

Nieuwe PRO24/7 video, politie op zoek naar vermist kind in Capelle aan den IJssel

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Je kindje ergens kwijt raken. Waar je jouw kind net nog vrolijk zag spelen, is hij of zij in een fractie van een seconde even aan je aandacht ontsnapt. Hoewel je hem of haar de hele tijd nog nauwlettend in de gaten hield, was die ene tel toch genoeg om even afgeleid te zijn. Meteen slaat je hart op hol. Waar kan hij of zij zo snel gebleven zijn? Terwijl je alle kanten oprent om te gaan zoeken, schieten verschillende doemscenario’s door je hoofd. Heeft iemand hem of haar meegenomen? Is hij in het water gevallen? Waar kan hij gebleven zijn? Nadat een snelle zoektocht niets oplevert, slaat de paniek pas echt toe. Je informeert bij de buren, belt moeders van vriendjes of vriendinnetjes, maar het levert niets op. De hoogste tijd om 112 te bellen en de politie om hulp te vragen. Jaarlijks bellen duizenden mensen de politie voor een vermissing.
Zo ook de moeder van het 6-jarige jongetje in deze PRO247 video. Tijdens de bijna vier uur durende zoektocht naar dit kleine ventje wordt alles uit de kast getrokken. Collega’s van het district zoeken met de fiets, de scooter, de motor en de auto. Maar ook paarden, de politiehelikopter en een vaartuig van de Zeehavenpolitie zoeken systematisch de gemeente af. Met elke minuut die verstrijkt, wordt de vrees van vader en moeder groter. Hoe dit afloopt zie je in de video.

De publicatiedatum van deze video is niet toevallig. Vandaag, donderdag 25 mei 2017, is het de Internationale dag van het vermiste kind. Op deze dag wordt er wereldwijd stilgestaan bij vermiste en ontvoerde kinderen. Ook in Nederland zijn nog altijd tientallen kinderen en volwassenen vermist. Om extra aandacht te vragen voor langdurig vermisten is het deze maand Mis je Mei maand. Bekijk alle vermiste personen op onze website: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist


Related Articles

Gezin overvallen in woning Reigerlaan Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - Een gezin is maandagmorgen vroeg in de ochtend overvallen in...

Toedracht dodelijke schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel nog een raadsel; Wisam werd eerder mishandeld door broers

0
Capelle aan den IJssel - Het is nog een raadsel waarom de 37-jarige Wisam vrijdagavond...

Man ernstig gewond na mishandeling in Rotterdam-Centrum

0
Rotterdam - Een 30-jarige man is afgelopen zaterdag op zondagnacht zwaargewond geraakt nadat hij is...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Auto raakt paal en slaat over de kop op Rietdekkerweg

Auto raakt paal en slaat over de kop op Rietdekkerweg [...]

Man ernstig gewond door mishandeling op of rond Coolsingel

Man ernstig gewond door mishandeling op of rond Coolsingel [...]

Nieuw middel voor wie geen antistoffen tegen corona aanmaakt

Nieuw middel voor wie geen antistoffen tegen corona aanmaakt [...]

Files door vervanging tramrails Wolphaertsbocht-Pleinweg

Files door vervanging tramrails Wolphaertsbocht-Pleinweg [...]

Ongeval met meerdere auto's in Ketheltunnel; veel files

Ongeval met meerdere auto's in Ketheltunnel; veel files [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,001VolgersVolg