Vrachtwagen met mest kantelt op A29 Hellegatsplein

Date:

Deel bericht:

Een vrachtwagen geladen met mest is vrijdagmorgen op de A29 ter hoogte van het Hellegatsplein gekanteld. De vrachtwagen reed in de richting van de N59 toen deze door een nog onbekende oorzaak op zijn kant terecht ging.

De chauffeur raakte niet gewond. De schade aan de truck en het wegdek is fors. De verbindingsweg richting de N59 is in verband met het ongeval afgesloten. De stremming gaat tot zeker 13.00 uur duren. 

- Advertisement -

De vrachtwagen moet eerst worden leeggepompt voordat deze geborgen kan worden. Daarna zal het wegdek en de vangrail gerepareerd moeten worden. De politie onderzoekt de toedracht.

Foto : politie Hoeksche Waard

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd