Vrachtwagen met mest kantelt op A29 Hellegatsplein

vrijdag 26 mei 2017 11:34

Een vrachtwagen geladen met mest is vrijdagmorgen op de A29 ter hoogte van het Hellegatsplein gekanteld. De vrachtwagen reed in de richting van de N59 toen deze door een nog onbekende oorzaak op zijn kant terecht ging.

De chauffeur raakte niet gewond. De schade aan de truck en het wegdek is fors. De verbindingsweg richting de N59 is in verband met het ongeval afgesloten. De stremming gaat tot zeker 13.00 uur duren. 

De vrachtwagen moet eerst worden leeggepompt voordat deze geborgen kan worden. Daarna zal het wegdek en de vangrail gerepareerd moeten worden. De politie onderzoekt de toedracht.

Foto : politie Hoeksche Waard

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrachtwagen met mest kantelt op A29 Hellegatsplein
Schrijver:

 

 

Een vrachtwagen geladen met mest is vrijdagmorgen op de A29 ter hoogte van het Hellegatsplein gekanteld. De vrachtwagen reed in de richting van de N59 toen deze door een nog onbekende oorzaak op zijn kant terecht ging.

De chauffeur raakte niet gewond. De schade aan de truck en het wegdek is fors. De verbindingsweg richting de N59 is in verband met het ongeval afgesloten. De stremming gaat tot zeker 13.00 uur duren. 

De vrachtwagen moet eerst worden leeggepompt voordat deze geborgen kan worden. Daarna zal het wegdek en de vangrail gerepareerd moeten worden. De politie onderzoekt de toedracht.

Foto : politie Hoeksche Waard

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!