Aanpak scooter overlast strand Nesselande Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft na aanleiding van klachten van omwonenden van het Nesselande strand vandaag een controle gehouden tegen scooterbestuurders. De zogenoemde ASO-controle (Aanpak Scooter overlast) is gericht op scooters die bijvoorbeeld te hard rijden of teveel geluidproduceren. Ook worden er scooterbestuurders van de weggeplukt vanwege een overtreding.

Gisteren kwam de politie een mogelijk gestolen scooter tegen. Vandaag zijn er scooters op de rollerbank gegaan en is er gekeken naar de technische staat van de scooters. Ongetwijfeld zijn er bestuurders met een bekeuring en een eventuele wok-melding voorzien. 

- Advertisement -

De controles zijn nodig om het veilig te houden voor badgasten. Regelmatig zorgen de vele jongeren op te snelle scooters voor overlast. De politie treedt er dan ook regelmatig tegen op. De resultaten van vandaag zijn nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd