Aanpak scooter overlast strand Nesselande Rotterdam

zaterdag 27 mei 2017 23:46

Rotterdam – De politie heeft na aanleiding van klachten van omwonenden van het Nesselande strand vandaag een controle gehouden tegen scooterbestuurders. De zogenoemde ASO-controle (Aanpak Scooter overlast) is gericht op scooters die bijvoorbeeld te hard rijden of teveel geluidproduceren. Ook worden er scooterbestuurders van de weggeplukt vanwege een overtreding.

Gisteren kwam de politie een mogelijk gestolen scooter tegen. Vandaag zijn er scooters op de rollerbank gegaan en is er gekeken naar de technische staat van de scooters. Ongetwijfeld zijn er bestuurders met een bekeuring en een eventuele wok-melding voorzien. 

De controles zijn nodig om het veilig te houden voor badgasten. Regelmatig zorgen de vele jongeren op te snelle scooters voor overlast. De politie treedt er dan ook regelmatig tegen op. De resultaten van vandaag zijn nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanpak scooter overlast strand Nesselande Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft na aanleiding van klachten van omwonenden van het Nesselande strand vandaag een controle gehouden tegen scooterbestuurders. De zogenoemde ASO-controle (Aanpak Scooter overlast) is gericht op scooters die bijvoorbeeld te hard rijden of teveel geluidproduceren. Ook worden er scooterbestuurders van de weggeplukt vanwege een overtreding.

Gisteren kwam de politie een mogelijk gestolen scooter tegen. Vandaag zijn er scooters op de rollerbank gegaan en is er gekeken naar de technische staat van de scooters. Ongetwijfeld zijn er bestuurders met een bekeuring en een eventuele wok-melding voorzien. 

De controles zijn nodig om het veilig te houden voor badgasten. Regelmatig zorgen de vele jongeren op te snelle scooters voor overlast. De politie treedt er dan ook regelmatig tegen op. De resultaten van vandaag zijn nog niet bekend.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!