Drie bestuurders gepakt met teveel alcohol Brandingdijk Nesselande Rotterdam

zaterdag 27 mei 2017 23:38

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een alcoholcontrole gehouden op de Brandingdijk in de Rotterdamse wijk Nesselande.  Wijkagent Expert Jacques Lems twitterde eerder op de avond dat er drie personen zijn staande gehouden met teveel alcohol op.

De controle werd gehouden omdat er op het strand van Nesselande veel recreanten aanwezig zijn. Om die reden wordt er ook gecontroleerd op het gebruik van alcohol door automobilisten. Deze keer bleek de controle niet voor niets. Drie bestuurders liepen tegen de lamp. Hoeveel zij hebben teveel hebben gedronken is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie bestuurders gepakt met teveel alcohol Brandingdijk Nesselande Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een alcoholcontrole gehouden op de Brandingdijk in de Rotterdamse wijk Nesselande.  Wijkagent Expert Jacques Lems twitterde eerder op de avond dat er drie personen zijn staande gehouden met teveel alcohol op.

De controle werd gehouden omdat er op het strand van Nesselande veel recreanten aanwezig zijn. Om die reden wordt er ook gecontroleerd op het gebruik van alcohol door automobilisten. Deze keer bleek de controle niet voor niets. Drie bestuurders liepen tegen de lamp. Hoeveel zij hebben teveel hebben gedronken is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!