Gewonde nadat auto van dijk rijdt Lindtsedijk Zwijndrecht

zaterdag 27 mei 2017 23:31

Zwijndrecht – Bij een eenzijdig ongeval op de Lindtsedijk in Zwijndrecht zijn zaterdag avond een man en een vrouw gewond geraakt. De auto reed door een nog onbekende oorzaak van de dijk rakelings langs een sloot en kwam vervolgens op zijn kop bij een boom tot stilstand.

In de auto zaten een man en een vrouw. Zij moesten door de hulpverleners uit het voertuig gehaald om vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Foto: Politie Alblasserdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde nadat auto van dijk rijdt Lindtsedijk Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Bij een eenzijdig ongeval op de Lindtsedijk in Zwijndrecht zijn zaterdag avond een man en een vrouw gewond geraakt. De auto reed door een nog onbekende oorzaak van de dijk rakelings langs een sloot en kwam vervolgens op zijn kop bij een boom tot stilstand.

In de auto zaten een man en een vrouw. Zij moesten door de hulpverleners uit het voertuig gehaald om vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Foto: Politie Alblasserdam

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!