Treinverkeer Gouda gestremd na aanrijding op het spoor

maandag 29 mei 2017 18:40

Gouda – Het treinverkeer is maandag enige tijd gestremd geweest nadat er een aanrijding op het spoor had plaatsgevonden. Door de aanrijding was treinverkeer niet mogelijk. Hierdoor ontstonden er problemen voor reizigers richting Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

De NS heeft ten tijde van de stremming bussen ingezet om de reizigers te vervoeren. Enkele uren later kwam het treinverkeer pas weer op gang. 

Foto ; Darinca Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Treinverkeer Gouda gestremd na aanrijding op het spoor
Schrijver:

 

 

Gouda – Het treinverkeer is maandag enige tijd gestremd geweest nadat er een aanrijding op het spoor had plaatsgevonden. Door de aanrijding was treinverkeer niet mogelijk. Hierdoor ontstonden er problemen voor reizigers richting Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

De NS heeft ten tijde van de stremming bussen ingezet om de reizigers te vervoeren. Enkele uren later kwam het treinverkeer pas weer op gang. 

Foto ; Darinca Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!