Vrouw zwaargewond door schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw van begin 20 is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt doordat zij in de Wolphaertsbocht op straat werd neergeschoten. De vrouw werd in haar bovenlichaam geraakt. Een man vluchtte daarna de woning in.

Medisch personeel heeft de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn is niet bekend. Ze was zeer slecht aanspreekbaar na het schietincident. Een getuige vertelde dat hij minstens twee schoten had gehoord.

- Advertisement -

Agenten hadden inmiddels de informatie gekregen dat een man na het schietincident een woning was ingevlucht. Een arrestatieteam stelde een ultimatum voor aan de verdachte om zich over te geven. Echter klonk er vlak daarvoor een schot. De 79-jarige verdachte werd zwaargewond naar buiten gebracht. Hij heeft zichzelf mogelijk van het leven willen beroven.

Het is de derde dag op rij dat er een Schietpartij plaats vindt in Rotterdam. Zondagavond werd op de Paardebloem in de wijk Ommoord een 21-jarige man uit Zoetermeer tijdens een BBQ doodgeschoten, gisterenavond werd er een persoon op straat neergeschoten in de Doezastraat. De schietpartijen hebben vooralsnog geen verband met elkaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...