Vrouw zwaargewond door schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

dinsdag 30 mei 2017 08:58

Rotterdam – Een vrouw van begin 20 is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt doordat zij in de Wolphaertsbocht op straat werd neergeschoten. De vrouw werd in haar bovenlichaam geraakt. Een man vluchtte daarna de woning in.

Medisch personeel heeft de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn is niet bekend. Ze was zeer slecht aanspreekbaar na het schietincident. Een getuige vertelde dat hij minstens twee schoten had gehoord.

Agenten hadden inmiddels de informatie gekregen dat een man na het schietincident een woning was ingevlucht. Een arrestatieteam stelde een ultimatum voor aan de verdachte om zich over te geven. Echter klonk er vlak daarvoor een schot. De 79-jarige verdachte werd zwaargewond naar buiten gebracht. Hij heeft zichzelf mogelijk van het leven willen beroven.

Het is de derde dag op rij dat er een Schietpartij plaats vindt in Rotterdam. Zondagavond werd op de Paardebloem in de wijk Ommoord een 21-jarige man uit Zoetermeer tijdens een BBQ doodgeschoten, gisterenavond werd er een persoon op straat neergeschoten in de Doezastraat. De schietpartijen hebben vooralsnog geen verband met elkaar.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond door schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw van begin 20 is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt doordat zij in de Wolphaertsbocht op straat werd neergeschoten. De vrouw werd in haar bovenlichaam geraakt. Een man vluchtte daarna de woning in.

Medisch personeel heeft de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn is niet bekend. Ze was zeer slecht aanspreekbaar na het schietincident. Een getuige vertelde dat hij minstens twee schoten had gehoord.

Agenten hadden inmiddels de informatie gekregen dat een man na het schietincident een woning was ingevlucht. Een arrestatieteam stelde een ultimatum voor aan de verdachte om zich over te geven. Echter klonk er vlak daarvoor een schot. De 79-jarige verdachte werd zwaargewond naar buiten gebracht. Hij heeft zichzelf mogelijk van het leven willen beroven.

Het is de derde dag op rij dat er een Schietpartij plaats vindt in Rotterdam. Zondagavond werd op de Paardebloem in de wijk Ommoord een 21-jarige man uit Zoetermeer tijdens een BBQ doodgeschoten, gisterenavond werd er een persoon op straat neergeschoten in de Doezastraat. De schietpartijen hebben vooralsnog geen verband met elkaar.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!