Headlines Rotterdam Zuid

Vrouw zwaargewond door schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam – Een vrouw van begin 20 is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt doordat zij in de Wolphaertsbocht op straat werd neergeschoten. De vrouw werd in haar bovenlichaam geraakt. Een man vluchtte daarna de woning in.

Medisch personeel heeft de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn is niet bekend. Ze was zeer slecht aanspreekbaar na het schietincident. Een getuige vertelde dat hij minstens twee schoten had gehoord.

Agenten hadden inmiddels de informatie gekregen dat een man na het schietincident een woning was ingevlucht. Een arrestatieteam stelde een ultimatum voor aan de verdachte om zich over te geven. Echter klonk er vlak daarvoor een schot. De 79-jarige verdachte werd zwaargewond naar buiten gebracht. Hij heeft zichzelf mogelijk van het leven willen beroven.

Het is de derde dag op rij dat er een Schietpartij plaats vindt in Rotterdam. Zondagavond werd op de Paardebloem in de wijk Ommoord een 21-jarige man uit Zoetermeer tijdens een BBQ doodgeschoten, gisterenavond werd er een persoon op straat neergeschoten in de Doezastraat. De schietpartijen hebben vooralsnog geen verband met elkaar.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten