Vrouw zwaargewond door schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw van begin 20 is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt doordat zij in de Wolphaertsbocht op straat werd neergeschoten. De vrouw werd in haar bovenlichaam geraakt. Een man vluchtte daarna de woning in.

Medisch personeel heeft de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn is niet bekend. Ze was zeer slecht aanspreekbaar na het schietincident. Een getuige vertelde dat hij minstens twee schoten had gehoord.

- Advertisement -

Agenten hadden inmiddels de informatie gekregen dat een man na het schietincident een woning was ingevlucht. Een arrestatieteam stelde een ultimatum voor aan de verdachte om zich over te geven. Echter klonk er vlak daarvoor een schot. De 79-jarige verdachte werd zwaargewond naar buiten gebracht. Hij heeft zichzelf mogelijk van het leven willen beroven.

Het is de derde dag op rij dat er een Schietpartij plaats vindt in Rotterdam. Zondagavond werd op de Paardebloem in de wijk Ommoord een 21-jarige man uit Zoetermeer tijdens een BBQ doodgeschoten, gisterenavond werd er een persoon op straat neergeschoten in de Doezastraat. De schietpartijen hebben vooralsnog geen verband met elkaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Agenten vinden explosief tijdens doorzoeking woning Rembrandtstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Rembrandststraat in Rotterdam is woensdagmiddag een explosief aangetroffen. De politie besloot...

Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Rotterdam (Europoort) - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer...

Explosie bij woningen Eric Kropstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij woningen aan de Eric Kropstraat in Rotterdam is afgelopen een explosief tot ontploffing gebracht. De...

Ambulance met spoed botst achterop auto Capelseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een ambulance welke op spoed met weg was naar een incident is zondagmiddag...