Ravage op snelweg na kettingbotsing A15 Rotterdam

woensdag 31 mei 2017 08:56

Rotterdam – Bij een ongeval op de A15 is vanmorgen een ravage ontstaan nadat twee auto’s en een vrachtwagen tegen elkaar aan botsten. Daarbij ontstond er veel schade aan de voertuigen, het wegdek en de vangrail. Het ongeluk gebeurde vlak voor de Botlektunnel in de richting van Ridderkerk.

Een vrouw moest uit de auto worden geholpen, voor zover bekend raakte er niemand dusdanig gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Het opruimen van de rommel kan even duren, hierdoor is er sprake van een forse file en wordt het verkeer grotendeels omgeleid over de Botlekbrug.

Foto : Weginspecteur Michael

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ravage op snelweg na kettingbotsing A15 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval op de A15 is vanmorgen een ravage ontstaan nadat twee auto’s en een vrachtwagen tegen elkaar aan botsten. Daarbij ontstond er veel schade aan de voertuigen, het wegdek en de vangrail. Het ongeluk gebeurde vlak voor de Botlektunnel in de richting van Ridderkerk.

Een vrouw moest uit de auto worden geholpen, voor zover bekend raakte er niemand dusdanig gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Het opruimen van de rommel kan even duren, hierdoor is er sprake van een forse file en wordt het verkeer grotendeels omgeleid over de Botlekbrug.

Foto : Weginspecteur Michael

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!