Ravage op snelweg na kettingbotsing A15 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ongeval op de A15 is vanmorgen een ravage ontstaan nadat twee auto’s en een vrachtwagen tegen elkaar aan botsten. Daarbij ontstond er veel schade aan de voertuigen, het wegdek en de vangrail. Het ongeluk gebeurde vlak voor de Botlektunnel in de richting van Ridderkerk.

Een vrouw moest uit de auto worden geholpen, voor zover bekend raakte er niemand dusdanig gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Het opruimen van de rommel kan even duren, hierdoor is er sprake van een forse file en wordt het verkeer grotendeels omgeleid over de Botlekbrug.

- Advertisement -

Foto : Weginspecteur Michael

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd