Politie vindt lichaam Savannah Dekker op industrieterrein De Kronkels Bunschoten-Spakenburg

Date:

Deel bericht:

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op industrieterrein De Kronkels is zondagmiddag een stoffelijk overschot van Savannah Dekker aangetroffen. Het lichaam werd door voorbijganger aangetroffen waarna het gebied groots werd afgezet. De politie heeft de hele middag niet bevestigd dat het om het vermiste meisje ging. Veel mensen bleven geruime tijd in onduidelijkheid leven.

Familie van het vermiste meisje wordt sinds 23:15 uur massaal gecondoleerd op Facebook. Zo hebben een aantal van hen kaarsjes geplaatst als profielfoto. De politie heeft het officieel bevestigd. Vrienden van het meisje verklaren dat ze van school het bericht gekregen hebben.

- Advertisement -

Het terrein waar Savannah is gevonden werd afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing zijn urenlang bezig geweest sporen veilig te stellen. Burgers en agenten waren sinds donderdag op zoek naar het vermiste 14-jarige meisje Savannah. Een voorbijganger trof het lichaam van Savannah aan in een sloot langs een industrieterrein.  Vrijdagmiddag werd ook het lichaam van de 14-jarige Romy uit Hoevelaken gevonden. De politie kijkt of er een verband is tussen de twee meisjes.

Sinds woensdag krijgt de politie meldingen over een zwarte auto in Soest en Bunschoten. Deze zou meisjes hebben geprobeerd klem te rijden. De politie roept getuigen op om direct contact op te nemen.

In het dorp en op de school van Savannah is de impact groot. Twee jonge meisjes van slechts 14-jaar oud hebben het leven gelaten. Het is nog totaal onduidelijk hoe de twee om het leven zijn gekomen. In ieder geval is zeker dat ze door een misdrijf om het leven zijn gekomen. De politie heeft tientallen rechercheurs op de zaak gezet om zo snel mogelijk naar aanknopingspunten te zoeken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd