Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling bejaard echtpaar bij verkeersruzie Fluiterlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een bejaard echtpaar is zondagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur ernstig mishandeld door een automobilist. Het bejaarde echtpaar reed in hun Fiat over de Fluiterlaan en stopten ter hoogte van het kantoor van Havensteder en de Albert Heijn voor het zebrapad. Achter hen stopte luid toeterend en schreeuwend een Volvo S60-bestuurder die vondt dat ze door moesten rijden.

De 70-jarige echtgenote van de 75-jarige bestuurder besloot uit te stappen en te vragen wat er precies aan de hand was. Echter stapte de Volvo-bestuurder uit en sloeg meerdere keren op de vrouw in. Daarbij raakte de vrouw zwaargewond aan haar kaak, oog, arm en rug. Ook haar bril werd kapot geslagen.

- Advertisement -

Toen de man eenmaal met mevrouw klaar was stapte hij ook nog op de man af. Deze sloeg hij door het raam heen een blauw oog om vervolgens met piepende banden weg te rijden.

De politie weet inmiddels om wie het gaat en zoekt getuigen van het incident van deze middag. Dit om de zaak helder te krijgen en de man de juiste straf te kunnen geven. De man reed in een donkere Volvo S60. Ben jij of ken jij iemand die dit heeft gezien meld je dan bij de politie. Bel 0900-8844 en vraag naar het District Oost van de Eenheid Rotterdam.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd