Twee gewonden bij ernstig éénzijdig ongeval Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ernstig éénzijdig ongeval met een personenauto op de Prins Alexanderlaan zijn zondagmorgen omstreeks 7 uur twee gewonden gevallen. Het voertuig raakte tussen de Prins Constantijnweg en de Kralingseweg van de weg en reed vol op een boom. De twee inzittenden kwamen door de enorme klap bekneld te zitten.

De brandweer heeft de bestuurder een 22-jarige man uit Pijnacker uit het wrak moeten verwijderen. De bijrijder een 19-jarige man uit Spijkenisse kon zelf het voertuig verlaten maar zakte ernaast in elkaar. Vanwege de ernst van de verwondingen kwam ook het traumateam ter plaatse. De auto was door de klap om een boom heen gevouwen. Mogelijk heeft ongeval dan ook op hoge snelheid plaatsgevonden. De twee inzittenden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In de buurt van de auto is een fles sterk drank aangetroffen. Het is nog onduidelijk of deze toebehoorde aan de bestuurder en of hij al dan niet onder invloed was. Er is hiervoor bloed voor onderzoek bij hem afgenomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Man gewond na steekpartij op parkeerplaats Georges Rouaulthof Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmorgen rond 05.10 uur gewond geraakt door een steekpartij op een parkeerplaats van...

Voertuig belandt na aanrijding in het water na aanrijding Rodenrijseweg Berkel en Roderijs

Berkel en Rodenrijs - Op de Rodenrijseweg in Berkel en Roderijs heeft vrijdagmiddag een ongeval tussen twee voertuigen...

Verkeerslichten waar 81-jarige man zwaargewond raakte werkten niet na raken kabel met maaien Hoofdweg Rotterdam

De verkeerslichten op de Prins Alexanderlaan met de Hoofdweg waar afgelopen zaterdag een 81-jarige man ernstig gewond raakte...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...