Twee gewonden bij ernstig éénzijdig ongeval Prins Alexanderlaan Rotterdam

zondag 4 juni 2017 08:48

Rotterdam – Bij een ernstig éénzijdig ongeval met een personenauto op de Prins Alexanderlaan zijn zondagmorgen omstreeks 7 uur twee gewonden gevallen. Het voertuig raakte tussen de Prins Constantijnweg en de Kralingseweg van de weg en reed vol op een boom. De twee inzittenden kwamen door de enorme klap bekneld te zitten.

De brandweer heeft de bestuurder een 22-jarige man uit Pijnacker uit het wrak moeten verwijderen. De bijrijder een 19-jarige man uit Spijkenisse kon zelf het voertuig verlaten maar zakte ernaast in elkaar. Vanwege de ernst van de verwondingen kwam ook het traumateam ter plaatse. De auto was door de klap om een boom heen gevouwen. Mogelijk heeft ongeval dan ook op hoge snelheid plaatsgevonden. De twee inzittenden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In de buurt van de auto is een fles sterk drank aangetroffen. Het is nog onduidelijk of deze toebehoorde aan de bestuurder en of hij al dan niet onder invloed was. Er is hiervoor bloed voor onderzoek bij hem afgenomen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden bij ernstig éénzijdig ongeval Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ernstig éénzijdig ongeval met een personenauto op de Prins Alexanderlaan zijn zondagmorgen omstreeks 7 uur twee gewonden gevallen. Het voertuig raakte tussen de Prins Constantijnweg en de Kralingseweg van de weg en reed vol op een boom. De twee inzittenden kwamen door de enorme klap bekneld te zitten.

De brandweer heeft de bestuurder een 22-jarige man uit Pijnacker uit het wrak moeten verwijderen. De bijrijder een 19-jarige man uit Spijkenisse kon zelf het voertuig verlaten maar zakte ernaast in elkaar. Vanwege de ernst van de verwondingen kwam ook het traumateam ter plaatse. De auto was door de klap om een boom heen gevouwen. Mogelijk heeft ongeval dan ook op hoge snelheid plaatsgevonden. De twee inzittenden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In de buurt van de auto is een fles sterk drank aangetroffen. Het is nog onduidelijk of deze toebehoorde aan de bestuurder en of hij al dan niet onder invloed was. Er is hiervoor bloed voor onderzoek bij hem afgenomen.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!