Twee gewonden bij ernstig éénzijdig ongeval Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ernstig éénzijdig ongeval met een personenauto op de Prins Alexanderlaan zijn zondagmorgen omstreeks 7 uur twee gewonden gevallen. Het voertuig raakte tussen de Prins Constantijnweg en de Kralingseweg van de weg en reed vol op een boom. De twee inzittenden kwamen door de enorme klap bekneld te zitten.

De brandweer heeft de bestuurder een 22-jarige man uit Pijnacker uit het wrak moeten verwijderen. De bijrijder een 19-jarige man uit Spijkenisse kon zelf het voertuig verlaten maar zakte ernaast in elkaar. Vanwege de ernst van de verwondingen kwam ook het traumateam ter plaatse. De auto was door de klap om een boom heen gevouwen. Mogelijk heeft ongeval dan ook op hoge snelheid plaatsgevonden. De twee inzittenden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In de buurt van de auto is een fles sterk drank aangetroffen. Het is nog onduidelijk of deze toebehoorde aan de bestuurder en of hij al dan niet onder invloed was. Er is hiervoor bloed voor onderzoek bij hem afgenomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto in sloot na vermoedelijke straatrace, inzittende komt om het leven Middelweg Vierpolders

Vierpolders - Een persoon is maandagavond om het leven gekomen nadat de auto waar deze persoon in aanwezig...

Pleegouders van zwaargewond meisje (10) uit Vlaardingen aangehouden

Vlaardingen - De pleegouders van het 10-jarige meisje dat een week geleden zwaargewond bij het ziekenhuis werd binnengebracht,...

21-jarige scooterrijdster overleden na aanrijding met vrachtwagen Rivierweg Rhoon

Rhoon - Vanmiddag heeft er een aanrijding met een vrachtwagen en een scooterrijder plaatsgevonden op de rotonde met...

Meerdere gewonden na ernstig ongeluk Jacques Dutilhweg Rotterdam

Jacques Dutilhweg, Rotterdam - Zaterdagavond 25 mei rond 21.06 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de toerit...