Brand bij afvalverwerker geblust Ophemertstraat Rotterdam

maandag 5 juni 2017 11:15

Rotterdam – De brand die gisteren uitbrak bij afvalverwerket van Gansewinkel aan de Ophemertstraat is geblust. Gisterenavond ontstond er brand in een enorme afvalberg. Een gigantische rookontwikkeling was tot in de wijde omgeving te zien.

Een groot aantal brandweerwagens en tientallen manschappen werden ingezet om de forse brand buiten op het terrein te blussen. Zij kregen daarbij ondersteuning met blusboten van de havendienst. Het blussen duurde tot diep in de nacht.

Het is niet de eerste keer dat er een forse brand woedt op het terrein. Twee keer eerder dit jaar was er ook al brand. De brand is waarschijnlijk ontstaan door broei. Een stukje glas waar de zon op schijnt kan de hoop al in brand zetten.


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand bij afvalverwerker geblust Ophemertstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brand die gisteren uitbrak bij afvalverwerket van Gansewinkel aan de Ophemertstraat is geblust. Gisterenavond ontstond er brand in een enorme afvalberg. Een gigantische rookontwikkeling was tot in de wijde omgeving te zien.

Een groot aantal brandweerwagens en tientallen manschappen werden ingezet om de forse brand buiten op het terrein te blussen. Zij kregen daarbij ondersteuning met blusboten van de havendienst. Het blussen duurde tot diep in de nacht.

Het is niet de eerste keer dat er een forse brand woedt op het terrein. Twee keer eerder dit jaar was er ook al brand. De brand is waarschijnlijk ontstaan door broei. Een stukje glas waar de zon op schijnt kan de hoop al in brand zetten.


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!