Minderjarige tieners aangehouden na dood Romy en Savannah

Date:

Deel bericht:

HOEVELAKEN-BUNSCHOTEN – De politie heeft afgelopen nacht twee minderjarige tieners aangehouden in het onderzoek naar de dood van Romy en Savannah. Volgens de politie gaat om twee losstaande misdrijven.

De politie hield afgelopen nacht een 14-jarige jongen uit Ede aan voor betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Romy. Haar lichaam werd in een sloot in Achterveld aangetroffen. Sporen wezen direct op een misdrijf.

- Advertisement -

In dezelfde nacht werd ook een 16-jarige jongen uit Den Bosch door agenten aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van 14-jarige Savannah uit Bunschoten. Haar lichaam werd gisteren gevonden op industrieterrein de Kronkels.

Tientallen rechercheurs doen mee met een zogenaamde TGO (Team Grootschalige Opsporing. Door fors in te zetten hoopt de politie zeer snel duidelijkheid krijgen rondom de moorden. Wat de rol van de verdachten is, is op dit moment nog onbekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...