Minderjarige tieners aangehouden na dood Romy en Savannah

maandag 5 juni 2017 12:15

HOEVELAKEN-BUNSCHOTEN – De politie heeft afgelopen nacht twee minderjarige tieners aangehouden in het onderzoek naar de dood van Romy en Savannah. Volgens de politie gaat om twee losstaande misdrijven.

De politie hield afgelopen nacht een 14-jarige jongen uit Ede aan voor betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Romy. Haar lichaam werd in een sloot in Achterveld aangetroffen. Sporen wezen direct op een misdrijf.

In dezelfde nacht werd ook een 16-jarige jongen uit Den Bosch door agenten aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van 14-jarige Savannah uit Bunschoten. Haar lichaam werd gisteren gevonden op industrieterrein de Kronkels.

Tientallen rechercheurs doen mee met een zogenaamde TGO (Team Grootschalige Opsporing. Door fors in te zetten hoopt de politie zeer snel duidelijkheid krijgen rondom de moorden. Wat de rol van de verdachten is, is op dit moment nog onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Minderjarige tieners aangehouden na dood Romy en Savannah
Schrijver:

 

 

HOEVELAKEN-BUNSCHOTEN – De politie heeft afgelopen nacht twee minderjarige tieners aangehouden in het onderzoek naar de dood van Romy en Savannah. Volgens de politie gaat om twee losstaande misdrijven.

De politie hield afgelopen nacht een 14-jarige jongen uit Ede aan voor betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Romy. Haar lichaam werd in een sloot in Achterveld aangetroffen. Sporen wezen direct op een misdrijf.

In dezelfde nacht werd ook een 16-jarige jongen uit Den Bosch door agenten aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van 14-jarige Savannah uit Bunschoten. Haar lichaam werd gisteren gevonden op industrieterrein de Kronkels.

Tientallen rechercheurs doen mee met een zogenaamde TGO (Team Grootschalige Opsporing. Door fors in te zetten hoopt de politie zeer snel duidelijkheid krijgen rondom de moorden. Wat de rol van de verdachten is, is op dit moment nog onbekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!