Romy mogelijk misbruikt door 14-jarige verdacht, voorarrest verlengd

Date:

Deel bericht:

De officier van justitie Midden-Nederland heeft besloten de 14-jarige jongen die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de dood van Romy uit Hoevelaken morgen voor te geleiden aan de rechter-commissaris.

De jongen, afkomstig uit de gemeente Ede, wordt ervan verdacht het meisje seksueel te hebben misbruikt en om het leven te hebben gebracht. De verdachte en Romy kenden elkaar van school. Het levenloze lichaam van Romy werd op vrijdag 2 juni gevonden in het water aan het Emelaarspad in Achterveld.

- Advertisement -

De rechter-commissaris zal morgen beslissen of de 14-jarige jongen vast moet blijven. Als dat zo is, dan wordt de verlenging van het voorarrestgetoetst op de raadkamer van donderdag 15 juni. De ouders van zowel het slachtoffer als de verdachte zijn hierover geïnformeerd.

De politie zet het onderzoek voort. In het belang van de jeugdige betrokkenen en met het oog op de beperkingen op het onderzoek, kunnen er verder geen mededelingen worden gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd