Brandweer en politie halen puppy van balkon Sophoclesstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – De politie en brandweer hebben donderdagmiddag een puppy van een balkon aan de Sophoclesstraat gehaald. De jonge hond was daar aan het spelen maar de bewoners waren niet thuis. Omdat de kans bestond dat hij naar beneden zou vallen werd besloten om hem naar beneden te halen.

De brandweer kwam met een ladderwagen ter plaatse om de hond samen met een politieman van het balkon te halen. Agenten hebben daarna de hond naar familie gebracht zodat deze veilig verder kon spelen. Aan de eigenaar zal later een advies worden gegeven omtrent de verblijfplaats van de hond.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey van Buuren

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd