Komende nacht kans op zware onweer

donderdag 8 juni 2017 20:34

Houdt u vannacht de raampjes maar even dicht, niet voor de muggen maar voor de onweersbuien die op komst zijn. In de loop naar morgenochtend kan het op veel plaatsen letterlijk gaan plenzen. Daarnaast wordt er verwacht dat het aantal bliksemontladingen erg hoog kan zijn. Hierdoor is er kans op blikseminslag met schade als gevolg.

De afgelopen dagen heeft het al stevig gewaaid, deze wind zal ook vannacht mogelijk nog even flink door blijven waaien. Windstoten kunnen oplopen tot 75 km/u. Vanuit het Zuidwesten worden de eerste buien rond 00.00 uur verwacht, daarna zullen ze tot ongeveer 14.00 uur vrijdagmorgen kunnen aanhouden. Dit zal er dan ook voor zorgen dat er vrijdagmorgen langere files zullen staan tijdens de ochtendspits.

Regio’s waar meerdere zware buien achter elkaar passeren krijgen tientallen millimeters regen, op andere plaatsen blijft de neerslag beperkt. De temperatuur is morgen overigens wel aangenaam, deze zal oplopen naar 20 graden in het Noorden en 25 graden in het zuidoosten.

OPROEP : Stuur jij je gemaakte foto naar ons op?

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Komende nacht kans op zware onweer
Schrijver:

 

 

Houdt u vannacht de raampjes maar even dicht, niet voor de muggen maar voor de onweersbuien die op komst zijn. In de loop naar morgenochtend kan het op veel plaatsen letterlijk gaan plenzen. Daarnaast wordt er verwacht dat het aantal bliksemontladingen erg hoog kan zijn. Hierdoor is er kans op blikseminslag met schade als gevolg.

De afgelopen dagen heeft het al stevig gewaaid, deze wind zal ook vannacht mogelijk nog even flink door blijven waaien. Windstoten kunnen oplopen tot 75 km/u. Vanuit het Zuidwesten worden de eerste buien rond 00.00 uur verwacht, daarna zullen ze tot ongeveer 14.00 uur vrijdagmorgen kunnen aanhouden. Dit zal er dan ook voor zorgen dat er vrijdagmorgen langere files zullen staan tijdens de ochtendspits.

Regio’s waar meerdere zware buien achter elkaar passeren krijgen tientallen millimeters regen, op andere plaatsen blijft de neerslag beperkt. De temperatuur is morgen overigens wel aangenaam, deze zal oplopen naar 20 graden in het Noorden en 25 graden in het zuidoosten.

OPROEP : Stuur jij je gemaakte foto naar ons op?

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!