Politie houdt verdachte met nepvuurwapen en taser aan Bordeauxdreef Rotterdam

zondag 11 juni 2017 11:20

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man met een nepvuurwapen en een echte taser aangehouden. De politie had een melding gekregen van een bedreiging tijdens een vechtpartij.

Ter plekke ging de politie op onderzoek uit en kwamen bij de verdachte uit. Deze is middels een BTGV aangehouden waarna tijdens het onderzoek een nepvuurwapen en een taser naar boven kwamen. De man zit inmiddels vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte met nepvuurwapen en taser aan Bordeauxdreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man met een nepvuurwapen en een echte taser aangehouden. De politie had een melding gekregen van een bedreiging tijdens een vechtpartij.

Ter plekke ging de politie op onderzoek uit en kwamen bij de verdachte uit. Deze is middels een BTGV aangehouden waarna tijdens het onderzoek een nepvuurwapen en een taser naar boven kwamen. De man zit inmiddels vast.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!