Traumahelikopter landt in woonwijk Vorstmanstraat Gouda

zondag 11 juni 2017 23:56

Gouda – De traumahelikopter heeft zondagmiddag een bezoekje gebracht aan de Vorstmanstraat in Gouda. Het MMT-team is met de helikopter  terplaatse komen om ambulancepersoneel te ondersteunen bij een medische noodsituatie in een woning.

Het landen en opstijgen van de helikopter gebeurde onder groot bekijks van de omwonenden. Een traumahelikopter landt immers niet elke dag in je wijk. 

Foto : Darinca Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter landt in woonwijk Vorstmanstraat Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De traumahelikopter heeft zondagmiddag een bezoekje gebracht aan de Vorstmanstraat in Gouda. Het MMT-team is met de helikopter  terplaatse komen om ambulancepersoneel te ondersteunen bij een medische noodsituatie in een woning.

Het landen en opstijgen van de helikopter gebeurde onder groot bekijks van de omwonenden. Een traumahelikopter landt immers niet elke dag in je wijk. 

Foto : Darinca Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!