Uitslaande brand in loods Stationsweg Arkel

Date:

Deel bericht:

Arkel – In een loods van de oude betonfabriek aan de Stationsweg in Arkel heeft zondagavond een forse uitslaande brand gewoed. Vanwege de rookontwikkeling en de omvang van de brand schaalde de brandweer al snel op naar een zeer grote brand.

Door het opschalen kon er veel mankracht en blusvoertuigen worden ingezet. Vanwege de rookontwikkeling is er ook een NL-alert verzonden geweest. Na een uur was de brand zo goed als onder controle en kon de brandweer starten met nabluswerkzaamheden. Deze zullen nog een geruime tijd in beslag nemen en zorgen voor de nodige rookontwikkeling. De rook wordt in de gaten gehouden door zogenoemde meetploegen van de brandweer.

- Advertisement -

De oorzaak van de brand is niet bekend. Team brandonderzoek zal proberen om de oorzaak te achterhalen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd