Fietsgraveeractie op 20 juni weekmarkt Krimpen aan den IJssel

dinsdag 13 juni 2017 12:48

Krimpen aan den IJssel – Als u een fiets heeft, doet u er toch alles aan om te voorkomen dat deze gestolen wordt? Naar aanleiding van een toename in het aantal fietsendiefstallen in Krimpen aan den IJssel, organiseert de gemeente dinsdag 20 juni een gratis fietsgraveeractie. Dit doet zij samen met het Centrum Fietsdiefstal en de politie. Er zal die dag een stand worden geplaatst bij de weekmarkt.

U kunt op vertoon van uw identiteitsbewijs tussen 10.30 en 16.30 uur een rijksregisternummer laten graveren in het frame van uw fiets. Een fiets met een rijksregisternummer heeft een afschrikkende werking op potentiële dieven. De fiets is namelijk herkenbaar aan het rijksregisternummer en daardoor moelijker te verkopen door dieven.

Wordt uw fiets toch gestolen? Doe dan aangifte bij de politie. Als u uw fiets laat graveren, krijgt u ook een fietspas waarop de gegevens van uw fiets staan genoteerd. Hiermee kunt u de politie een duidelijke beschrijving geven van uw gestolen fiets. Gestolen fietsen die worden gevonden door de politie, kunnen op basis van het rijksregisternummer worden gekoppeld aan de eigenaar. Komt u op 20 juni ook om uw fiets te laten graveren?

 

Via : gemeente Krimpen aan den IJssel

 

0 reacties

Fietsgraveeractie op 20 juni weekmarkt Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Als u een fiets heeft, doet u er toch alles aan om te voorkomen dat deze gestolen wordt? Naar aanleiding van een toename in het aantal fietsendiefstallen in Krimpen aan den IJssel, organiseert de gemeente dinsdag 20 juni een gratis fietsgraveeractie. Dit doet zij samen met het Centrum Fietsdiefstal en de politie. Er zal die dag een stand worden geplaatst bij de weekmarkt.

U kunt op vertoon van uw identiteitsbewijs tussen 10.30 en 16.30 uur een rijksregisternummer laten graveren in het frame van uw fiets. Een fiets met een rijksregisternummer heeft een afschrikkende werking op potentiële dieven. De fiets is namelijk herkenbaar aan het rijksregisternummer en daardoor moelijker te verkopen door dieven.

Wordt uw fiets toch gestolen? Doe dan aangifte bij de politie. Als u uw fiets laat graveren, krijgt u ook een fietspas waarop de gegevens van uw fiets staan genoteerd. Hiermee kunt u de politie een duidelijke beschrijving geven van uw gestolen fiets. Gestolen fietsen die worden gevonden door de politie, kunnen op basis van het rijksregisternummer worden gekoppeld aan de eigenaar. Komt u op 20 juni ook om uw fiets te laten graveren?

 

Via : gemeente Krimpen aan den IJssel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!