Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding carjackers Maasboulevard Rotterdam

dinsdag 13 juni 2017 21:49

Rotterdam –  De politie heeft dinsdagavond op de Maasboulevard een waarschuwingsschot gelost. Een vrouw was vanaf het Cor Kieboomplein gedwongen om weg te rijden toen er twee mannen met een vuurwapen instapten. Een man die bij de vrouw hoorde belde de politie.

Agenten waren in de buurt en waren direct de achtervolging gestart. Op de Maasboulevard werd de auto tot stilstand gedwongen. Daar werden de inzittende volgens een BTGV uit de auto gepraat. Omdat de bevelen niet werden opgevolgd werd er een schot gelost.

Zowel de carjackers als de vrouw zijn aangehouden. Er wordt gekeken of er een relatie is tussen het drietal.

Foto : Alexander Plomp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding carjackers Maasboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  De politie heeft dinsdagavond op de Maasboulevard een waarschuwingsschot gelost. Een vrouw was vanaf het Cor Kieboomplein gedwongen om weg te rijden toen er twee mannen met een vuurwapen instapten. Een man die bij de vrouw hoorde belde de politie.

Agenten waren in de buurt en waren direct de achtervolging gestart. Op de Maasboulevard werd de auto tot stilstand gedwongen. Daar werden de inzittende volgens een BTGV uit de auto gepraat. Omdat de bevelen niet werden opgevolgd werd er een schot gelost.

Zowel de carjackers als de vrouw zijn aangehouden. Er wordt gekeken of er een relatie is tussen het drietal.

Foto : Alexander Plomp

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!