Brandweer rukt uit voor brand op het balkon Ronsseweg Gouda

dinsdag 20 juni 2017 08:15

Gouda – De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een brand op het balkon van een appartementencomplex aan de Ronsseweg. Ter plekke bleek de brand te zijn ontstaan in een hoekje van het balkon, hierdoor was onder andere het glas al gaan smelten.

De brandweer is met behulp van een ladderwagen omhooggegaan en heeft de brand op het balkon snel en vakkundig kunnen blussen de schade is beperkt gebleven tot het balkon. Het is niet bekend of dat de bewoners thuis waren en waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s : Remco Gerritse

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt uit voor brand op het balkon Ronsseweg Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een brand op het balkon van een appartementencomplex aan de Ronsseweg. Ter plekke bleek de brand te zijn ontstaan in een hoekje van het balkon, hierdoor was onder andere het glas al gaan smelten.

De brandweer is met behulp van een ladderwagen omhooggegaan en heeft de brand op het balkon snel en vakkundig kunnen blussen de schade is beperkt gebleven tot het balkon. Het is niet bekend of dat de bewoners thuis waren en waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s : Remco Gerritse

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!