Kind (11) op zebrapad aangereden door auto Noorderbreedte Capelle aan den IJssel

dinsdag 20 juni 2017 15:07

Capelle aan den IJssel – Een 11-jarig jongetje is dinsdagmiddag aangereden door een 36-jarige vrouw uit Hilversum op de Noorderbreedte. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het zebrapad. De auto schepte het kind waardoor deze gewond raakte.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om het kind te behandelen. Het jongetje is aanspreekbaar naar het Sophia Kinderziekenhuis gebracht. De politie heeft Noorderbreedte afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Gisteren was er op exact de zelfde kruising ook al een ongeluk gebeurd. Toen ontstond er een ongeval tussen twee personen voertuigen. In een van de voertuigen zat een moeder met twee kinderen achterin. Voor zover bekend raakt er toen niemand gewond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind (11) op zebrapad aangereden door auto Noorderbreedte Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een 11-jarig jongetje is dinsdagmiddag aangereden door een 36-jarige vrouw uit Hilversum op de Noorderbreedte. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het zebrapad. De auto schepte het kind waardoor deze gewond raakte.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om het kind te behandelen. Het jongetje is aanspreekbaar naar het Sophia Kinderziekenhuis gebracht. De politie heeft Noorderbreedte afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Gisteren was er op exact de zelfde kruising ook al een ongeluk gebeurd. Toen ontstond er een ongeval tussen twee personen voertuigen. In een van de voertuigen zat een moeder met twee kinderen achterin. Voor zover bekend raakt er toen niemand gewond.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!