Voertuig in brand Coen Moulijnweg Rotterdam

dinsdag 20 juni 2017 15:35

Rotterdam – De politie en brandweer hebben net dinsdagmorgen druk gehad met een voertuigbrand aan de Coun Moulijnweg. 

De brandweer was snel ter plaatse en zette een schuimblusvoertuig in om de brand te blussen. Zo kon voorkomen worden dat de brand zich kon uitbreiden naar de struiken en bomen. Om wat voor voertuig het precies ging is ons niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voertuig in brand Coen Moulijnweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie en brandweer hebben net dinsdagmorgen druk gehad met een voertuigbrand aan de Coun Moulijnweg. 

De brandweer was snel ter plaatse en zette een schuimblusvoertuig in om de brand te blussen. Zo kon voorkomen worden dat de brand zich kon uitbreiden naar de struiken en bomen. Om wat voor voertuig het precies ging is ons niet bekend.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!