Motorrijder onderuit Julianasluis Gouda

woensdag 21 juni 2017 23:37

Gouda – De bestuurder van een motor is woensdagmiddag ongelukkig ten val gekomen na een glijpartij bij de Julianasluis. Het slachtoffer raakte door de valpartij buiten bewustzijn.

Bij het ter plaatse komen van de ambulance bleek het slachtoffer weer bij kennis. Hierdoor is de traumahelikopter uiteindelijk niet geland. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder onderuit Julianasluis Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De bestuurder van een motor is woensdagmiddag ongelukkig ten val gekomen na een glijpartij bij de Julianasluis. Het slachtoffer raakte door de valpartij buiten bewustzijn.

Bij het ter plaatse komen van de ambulance bleek het slachtoffer weer bij kennis. Hierdoor is de traumahelikopter uiteindelijk niet geland. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!