Politie houdt verdachten van fietsendiefstallen en autoinbraken aan in Krimpen aan den IJssel

woensdag 21 juni 2017 13:11

Krimpen aan den Ijssel – De politie in Krimpen aan den IJssel heeft twee Rotterdammers aangehouden van 35 en 32 jaar oud. De mannen worden verdacht van fietsendiefstallen en autoinbraken.

 

In en april en mei van dit jaar steeg het aantal aangiftes van fietsendiefstallen en inbraken in motorvoertuigen in Krimpen aan den IJssel.Het viel de rechercheurs op dat de dader bij verschillende inbraken op dezelfde manier te werk ging.Tijdens het onderzoek konden we met behulp van alerte bewoners de rotterdammert aanhouden. Hij wordt verdacht van meerdere fietsendiefstallen en autoinbraken. Aangiftes daarvan daalden aanzienlijk na zijn aanhouding. Twee weken later leidde het onderzoek naar een tweede verdachte.  Een 35-jarige Rotterdammer wordt verdacht van verschillende strafbare feiten, waaronder inbraken in motorvoertuigen.

 

Via : politie.nl

 

0 reacties

Politie houdt verdachten van fietsendiefstallen en autoinbraken aan in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den Ijssel – De politie in Krimpen aan den IJssel heeft twee Rotterdammers aangehouden van 35 en 32 jaar oud. De mannen worden verdacht van fietsendiefstallen en autoinbraken.

 

In en april en mei van dit jaar steeg het aantal aangiftes van fietsendiefstallen en inbraken in motorvoertuigen in Krimpen aan den IJssel.Het viel de rechercheurs op dat de dader bij verschillende inbraken op dezelfde manier te werk ging.Tijdens het onderzoek konden we met behulp van alerte bewoners de rotterdammert aanhouden. Hij wordt verdacht van meerdere fietsendiefstallen en autoinbraken. Aangiftes daarvan daalden aanzienlijk na zijn aanhouding. Twee weken later leidde het onderzoek naar een tweede verdachte.  Een 35-jarige Rotterdammer wordt verdacht van verschillende strafbare feiten, waaronder inbraken in motorvoertuigen.

 

Via : politie.nl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!