Kindergemeenteraad Krimpen aan den IJssel opent graffitimuur

donderdag 22 juni 2017 18:53

Krimpen aan den IJssel – De kindergemeenteraad heeft op donderdag 22 juni met een workshop de graffitimuur op het Zwaneneiland (nabij  de skatebaan) geopend. Bij de opening om 16.00 uur waren ook een aantal kinderraadsleden van vorig jaar aanwezig. De graffitimuur is vorig jaar door de kindergemeenteraad als winnend project gekozen tijdens de Dag van de Kindergemeenteraad.

 

Gemeente Krimpen aan den IJssel heeft €2000,- beschikbaar gesteld om het winnende project ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Stichting JJMH organiseert graffiti workshop

Hoewel graffiti soms als vernieling gezien wordt, zijn er ook plekken waar het wel mag – en soms ook heel mooi kan zijn. Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland heeft de graffitiworkshop voor de kindergemeenteraad georganiseerd. Een bekende graffitikunstenaar ging met de kinderraadsleden aan de slag om samen een prachtig kunstwerk van de graffitimuur te maken. Thema van dit kunstwerk is duurzaamheid.

 

Tekst en foto : Gemeente Krimpen aan den IJssel

 

0 reacties

Kindergemeenteraad Krimpen aan den IJssel opent graffitimuur
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De kindergemeenteraad heeft op donderdag 22 juni met een workshop de graffitimuur op het Zwaneneiland (nabij  de skatebaan) geopend. Bij de opening om 16.00 uur waren ook een aantal kinderraadsleden van vorig jaar aanwezig. De graffitimuur is vorig jaar door de kindergemeenteraad als winnend project gekozen tijdens de Dag van de Kindergemeenteraad.

 

Gemeente Krimpen aan den IJssel heeft €2000,- beschikbaar gesteld om het winnende project ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Stichting JJMH organiseert graffiti workshop

Hoewel graffiti soms als vernieling gezien wordt, zijn er ook plekken waar het wel mag – en soms ook heel mooi kan zijn. Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland heeft de graffitiworkshop voor de kindergemeenteraad georganiseerd. Een bekende graffitikunstenaar ging met de kinderraadsleden aan de slag om samen een prachtig kunstwerk van de graffitimuur te maken. Thema van dit kunstwerk is duurzaamheid.

 

Tekst en foto : Gemeente Krimpen aan den IJssel

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!