Oudere man vast met scootmobiel Lupine Krimpen aan den IJssel

donderdag 22 juni 2017 20:39

Krimpen aan den IJssel – Donderdagavond zijn de hulpdiensten rond 19:00 opgeroepen voor een beknelling buiten in een tuin aan de Lupine in Krimpen aan den IJssel. Een oudere man zou klem zitten in zijn scootmobiel . De brandweerlieden hebben de man bevrijdt uit zijn benarde positie.

De man is nagekeken door de opgeroepen ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hierna konden de hulpdiensten weer met vervolg.

 

Foto’s :  Mike Spinhoven

 

 

0 reacties

Oudere man vast met scootmobiel Lupine Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Donderdagavond zijn de hulpdiensten rond 19:00 opgeroepen voor een beknelling buiten in een tuin aan de Lupine in Krimpen aan den IJssel. Een oudere man zou klem zitten in zijn scootmobiel . De brandweerlieden hebben de man bevrijdt uit zijn benarde positie.

De man is nagekeken door de opgeroepen ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hierna konden de hulpdiensten weer met vervolg.

 

Foto’s :  Mike Spinhoven

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!