Brand op containerschip Anna Noordzee Hoek van Holland

maandag 26 juni 2017 12:38

Hoek van Holland – Bij een brand op een containerschip zijn maandagmorgen gewonden gevallen. De kustwacht werd omstreeks 09.49 gealarmeerd voor hulp omdat de bemanning de brand in de machinekamer niet uitkreeg.

De KNRM, de havenmeester, de kustwacht en de brandweer gingen ter plaatse. De brandweer is met een speciaal scheepsbrandbestrijdingsteam per helikopter ter plaats gebracht. De slachtoffer zijn met behulp van een boot van het loodswezen naar de wal gebracht voor behandeling van onder andere rookinhalie in het ziekenhuis.

De brand zou inmiddels uit zijn en er lijkt geen sprake van vloeistoflekkages. De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Hoe groot de schade aan het schip is, is niet bekend. De boot moet in ieder geval gesleept worden omdat zelfstandig varen niet meer mogelijk is.

Foto : KNRM

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand op containerschip Anna Noordzee Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – Bij een brand op een containerschip zijn maandagmorgen gewonden gevallen. De kustwacht werd omstreeks 09.49 gealarmeerd voor hulp omdat de bemanning de brand in de machinekamer niet uitkreeg.

De KNRM, de havenmeester, de kustwacht en de brandweer gingen ter plaatse. De brandweer is met een speciaal scheepsbrandbestrijdingsteam per helikopter ter plaats gebracht. De slachtoffer zijn met behulp van een boot van het loodswezen naar de wal gebracht voor behandeling van onder andere rookinhalie in het ziekenhuis.

De brand zou inmiddels uit zijn en er lijkt geen sprake van vloeistoflekkages. De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Hoe groot de schade aan het schip is, is niet bekend. De boot moet in ieder geval gesleept worden omdat zelfstandig varen niet meer mogelijk is.

Foto : KNRM

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!