Vrachtwagenchauffeur rijdt roekeloos spook A15 Rozenburg

maandag 26 juni 2017 12:19

Rozenburg – Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagmorgen een levensgevaarlijke actie uitgehaald op de A15 bij Rozenburg. De chauffeur ging namelijk spookrijden om vervolgens door de berm weer te keren.

Weginspecteur Michael van Rijkswaterstaat filmde de chauffeur met een dashcam. Gelukkig vielen er geen gewonden. Of de chauffeur bekeurd is, is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrachtwagenchauffeur rijdt roekeloos spook A15 Rozenburg
Schrijver:

 

 

Rozenburg – Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagmorgen een levensgevaarlijke actie uitgehaald op de A15 bij Rozenburg. De chauffeur ging namelijk spookrijden om vervolgens door de berm weer te keren.

Weginspecteur Michael van Rijkswaterstaat filmde de chauffeur met een dashcam. Gelukkig vielen er geen gewonden. Of de chauffeur bekeurd is, is onbekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!