Veel vertragingen door ongelukken A16 en A20 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Door twee ongevallen op zowel de A20 als de A16 is er vanmorgen een forse vertraging ontstaan. In de ochtend omstreeks kwart voor tien ontstond er op de A20 tussen afslag Kralingen-Crooswijk en het Terbregseplein een ongeval tussen meerdere voertuigen. Één van de voertuigen zat fors in elkaar. Door het ongeluk moesten er twee rijstroken worden afgesloten. Hierdoor liep de vertraging al snel op tot ruim 30 minuten. Voor zover bekend vielen er geen gewonden.

Ongeveer een uur later was het raak op de A16 tussen Terbregseplein en de van Brienenoordbrug. Een vrachtwagen schepte een personenvoertuig. Deze kwam vervolgens horizontaal voor de vrachtwagen te staan. Het is niet bekend of er iemand gewond raakte. Door het ongeval werden er drie rijstroken afgesloten voor het verkeer. Wederom ontstond er veel vertraging op de A20 door dit ongeval.

- Advertisement -

File A20 domineert file-lijst
De A20 tussen Hoek van Holland en Gouda is de weg met de meeste files. Nergens in Nederland verspillen automobilisten in totaal meer tijd in de file dan op weggedeelte tussen Rotterdam Crooswijk en het Terbregseplein. Dit maakte Rijkswaterstaat bekend. De files ontstaan voornamelijk door ongevallen en veel drukte. Door een ongeval kan de file al snel op lopen tot ruim een half uur. Veel ongelukken ontstaan door onhandige acties van weggebruikers.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...