Man gered uit bovenwoning na brand in restaurant Bergweg Rotterdam

vrijdag 30 juni 2017 08:55

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht een man gered uit een woning nadat er brand in het ondergelegen restaurant was ontstaan. De man kom vanwege de vele rook zijn woning niet meer verlaten.

De brandweer heeft met behulp van de ladder wagen de man via het raam naar buiten gehaald. De man is vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Wat de oorzaak van de brand in het restaurant is geweest is nog niet bekend. Wel is de schade groot. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest met blussen. Stichting Salvage zal voor de verdere nazorg zorgen. Zij zullen bekijken of de woningen boven het restaurant schade hebben opgelopen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gered uit bovenwoning na brand in restaurant Bergweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht een man gered uit een woning nadat er brand in het ondergelegen restaurant was ontstaan. De man kom vanwege de vele rook zijn woning niet meer verlaten.

De brandweer heeft met behulp van de ladder wagen de man via het raam naar buiten gehaald. De man is vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Wat de oorzaak van de brand in het restaurant is geweest is nog niet bekend. Wel is de schade groot. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest met blussen. Stichting Salvage zal voor de verdere nazorg zorgen. Zij zullen bekijken of de woningen boven het restaurant schade hebben opgelopen.

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!